Cursuri de Educație Financiară

pentru copii

Singurul curs din Romania ce contine 48 de lectii active pentru copii, al caror trainer este chiar fondatorul Art Fun Academy, Marius Gheorghiu. Un curs extraordinar pentru copilul tau.

Ce invata copilul?  De la cum sa isi faca Bugetul Jucariilor si pana la cum sa creeze propria Lista de Cumparaturi in functie de nevoile proprii, de la cum sa inteleaga de ce nu trebuie sa isi pateze tricoul cel nou cumparat si pana la rolul pusculitei si atitudinea fata de bani. Sunt 48 de lectii bazate mai ales pe practica, iar copilul pleaca acasa cu idei pe care le poate aplica imediat, prin obisnuinta benefic financiara. Poate, cel mai complex curs de Educatie Financiara pentru copii la care te asteptam cu mare drag!

580 lei

4 ședințe / lună

Această REDUCERE se va aplica lunar, timp de minim 12 luni de la data înscrierii cursantului. PROFITĂ ȘI TU!

DETALII

Ce BONUS primești la înscriere?

Odată cu înscrierea la curs, primești un CADOUL DE BUN VENIT.

– Odată cu înscrierea, ai acces gratuit la prima aplicație mobilă ArtFun (Android și iOS) a unei școli private de muzică din România. (control prezente, materiale video gratuite, check in/out, etc)

BENEFICII

CAPACITATEA ÎNȚELEGERII BANILOR

Copilul va intelege cand trebuie sa cheltuie si cand nu trebuie sa cheltuie, in functie de posibilitatile financiare ale lui sau ale familiei.

PERCEPȚIA LUCRURILOR/PRODUSELOR DIN JURUL LUI

Copilul va realiza diferentele intre a cumpara un mar sau un creion si a cumpara o pereche de pantofi. Va intelege de ce costul acestora e diferit si cum trebuie sa fie atent cu ele.

JOCURI ACTIVE

Folosim jocuri aplicabile imediat si la zi in societatea actuala. Toate exercitiile si joucrile se bazeaza pe evolutia financiara a orice, in jurul nostru, iar copilul are posibilitatea sa ”se joace exemple” clare ce ulterior il vor ajuta in lucru bun cu banii.