Cursuri de Chitară

pentru începători

Copilul tău ascultă muzică toată ziua, mimează cântatul la chitară sau chiar își dorește să cânte la cest instrument?  Poate că e momentul să ducă joaca la următorul nivel. Chitara poate fi partenerul perfect pentru acest prim pas.

Prima testare a aptitudinilor muzicale GRATIS!

600 lei

399 lei

4 ședințe / lună

Această REDUCERE se va aplica lunar, timp de minim 12 luni de la data înscrierii cursantului. PROFITĂ ȘI TU!

DETALII

Ce BONUS primești la înscriere?

Odată cu înscrierea la curs, primești un CADOU DE BUN VENIT.

Odată cu înscrierea, ai acces gratuit la prima aplicație mobilă ArtFun (Android și iOS) a unei școli private de muzică din România. (control prezente, materiale video gratuite, check in/out, etc)

Cursul de chitară pentru începători este unul din cursurile foarte accesate în cadrul școlii Art&Fun, căci chitara poate fi partenerul perfect pentru copilul tău. Alături de ea, nu se va simți niciodată singur și își va dezvolta mai multe simțuri și aptitudini utile atât în lumina reflectoarelor, dar mai ales în viața de zi cu zi.

BENEFICII

SOCIALIZARE

Chitara este un instrument care aduce oamenii împreună și îi conectează prin muzică.

SĂNĂTATE MENTALĂ & EMOȚIONALĂ

Micuțul tău va descoperi o formulă minunată de eliminare a stresului și anxietății, intensificându-și abilitățile creative prin improvizație și bucurându-se de un stimul emoțional.

DEZVOLTARE PERSONALĂ & PROFESIONALĂ

Își va antrena constant concentrarea și memoria, va dezvolta capacitatea de a jongla cu mai multe sarcini odată și-i va crește automat încrederea în sine, descoperind un sentiment fantastic de împlinire. Iar, chiar dacă nu va transforma pasiunea în profesie, copilul tău va deprinde abilități reale de gestionare a timpului, abilități matematice și lingvistice.